tisdag 14 januari 2014

Dumheter världen över

Kan du inte betala med pengar efter en taxifärd kan du alltid betala med kebab. Det var vad taxiföraren krävde i pant när passageraren inte kunde betala. Men en kebab är väl inte värd resan från Karlshamn till Mörrum?

Tiggeriet är tydligen en så stor fråga för viktigpettrarna att man skriver långrandiga debattinlägg om det. Så stor är den väl inte, egentligen? De bara sitter där och skramlar med burkar i nåt gathörn och ser allmänt patetiska ut, medan de som skickat hit dom gnuggar händerna. Tiggarna lider där de sitter mellan stolarna de hamnat, alltmedan deras ledare skrattar åt dom, främlingsfientliga får vatten på sin kvarn och myndigheter tvingas omleda sina resurser för att klara av det problem som dessa tiggare innebär.

Två människor sms:ade på en bio, en person bakom dom reagerade våldsamt. Så våldsamt att de två blev skjutna. Den ene dog, den andre bara lätt skadad. Vad är det med filmer på bio som får vissa att reagera som mordiska galningar?

Det är lätt att skjuta budbäraren. Det fick en parkeringsvakt erfara när han skulle utföra det jobb han anlitats att göra. Hur vore det att klaga hos bolagen som lurar bilägare på pengar istället?

This ain't Jim Beam! Norskättade Kevin Sorbo gjorde reklam för den här sortens amerikansk whisky för länge sen. Det var innan han blev känd i actionserien Herkules. Nu ska företaget bakom Jim Beam köpas upp av ett japanskt företag. Vad säger amrisarna om det?
Videon med Kevin Sorbo."If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they'll kill you."

Populära inlägg