torsdag 18 april 2013

"Jag lyder bara order"


Jag skrev om censur härom dagen och fick nu precis se ett väldigt löjligt exempel på dålig, moraliskt betingad censur i form av en borttagen bild från en ölflaska. Det handlar om bilden som kan ses ovan. Den får nämligen inte du se när du går till Systemet för att handla ölet Lust. Istället är det den svarta bilden till vänster du som svensk ska tvingas se.

Vi följer regelverket, säger man från Systembolagets sida. Det handlar om samma försvar som yppats av folk som inte vågar tänka självständigt genom historien. Hur kan det komma sej att dessa paragrafryttare anser att en naken TECKNAD kvinna som badar är värre än innehållet i flaskan? Hyckleri är det enda rätta ordet för denna aktion.

Moralgubbar och dito tanter är av ett synnerligen fegt släkte som ser allt naket, till och med när det bara är antytt, som nåt av ondo. Får såna människor makt blir de farliga, farligare än någon annan grupp i samhället. Moralpaniken har alltså nått en institution som redan är omgärdad av moralkakor. Jag dricker själv inte men jag ser inget hinder i att nån annan ska göra det och en tecknad figur på en flaska är definitivt inget fel. Felet ligger hos moralpredikanterna, som vanligt."Boxning är en grupp vita män som tittar på två svarta män som klår upp varandra."

Populära inlägg