torsdag 11 november 2010

Vilka dumheter ska vi klaga på idag?

Få se, vi kan väl ge dumheterna olika nummer så det blir enklare att sortera dom:

1. 16-årig tjej anmäldes för att ha utnyttjat två minderåriga pojkar sexuellt. Pojkarnas berättelser tolkas dock av Tingsrätten som att de skulle ha dragit nytta av hennes avancemang och hon frias. Hade en kille i samma ålder som tjejen friats? Ännu en vinst för Dumsverige. Är det ett sånt samhälle genusforskarna och SD vill ha?

2. I Tyskland vill en del parlamentariker från det gröna partiet där tysta all opposition kring klimatfrågan. Kritiker gentemot AGW ska inte få göra sin röst hörd enligt dom. Fascismen gör således sitt storstilade återtåg i det land som en gång med vapenmakt spred den. De Gröna är vår tids De Bruna.

3. Nu kommer vi alla att bli övervakade över internet, skurk såväl som hederlig medborgare. Under parollen "vi måste förhindra brott från att begås" vill nu regeringen se till att all trafik till och från diverse datorer, mobiler och annat sparas i minst sex månader. Dyrt, krångligt och ineffektivt sätt att hålla koll på oss alla och säkerligen sitter advokaterna redan redo att slå "bevisningen" sönder och samman med sina väl valda ord. Jag tänker då inte vara med och betala detta. Jag kommer att fakturera Ask och Bodström för detta.

4. Till sist den allmänna dumheten som vi alla utsätts för dagligen, nämligen att solen går ner precis när allt är som roligast. Sen är det bara dumburken kvar att titta på och den innehåller ju bara skval, propaganda och tuttar.

Slutligen en bra sak som dock ignoreras alldeles för mycket i Sverige: Idag är det på dagen 92 år sen det krig som skulle ända alla krig tog slut. Det vi idag kallar Första Världskriget.

Populära inlägg