tisdag 3 augusti 2010

Dumheterna haglar på DN Debatt

När man som bäst tror att klimatdravlet är över, att frågan inte längre kan vridas och vändas på mer, att hela AGW-falangen har lagt sej ner och accepterat att kriget är över så kommer denna lilla pärla av verklighetsfrämmande trams från diverse miljömuppar som tror sej göra nåt bra för vår planet. Dessa organisationers representanter har det gemensamt att de med alla till buds stående medel vill kunna påverka politikerna att göra som DE vill. Vad de vill är uppenbart, de vill att vår planet ska "räddas" från en klimatkatastrof och de har motmedlet, politiska och ekonomiska medel med vilka de kan tvinga folk att leva som de själva gör.

Det sista där kan tolkas som en konspirationsteori men nån konspiration är det verkligen inte tal om. Det är konstaterat faktum att politiker av olika slag vill kontrollera vanligt folk och regleringar är ett av många sätt att uppnå kontroll. Fler tycker som jag gör även om jag inte direkt kollar dessa människors politiska hemvist eftersom jag ser nästan alla politiska åskådningar som skrämmande och farliga - i praktiken.

Så länge det finns såna här människor som tror sej veta vad som är bäst för den här planeten så länge kommer vi inte kunna besvara frågan: Finns det intelligent liv i universum? Eftersom vi accepterar att vi är en del av universum kan vi inte svara ja på den frågan...

Populära inlägg