måndag 23 mars 2015

Dumheter världen över

Situationen är denna: Kvinna håller upp kort för automaten när hon ska åka kollektivt, hon blir insläppt av spärrarna. Sen påstår en kontrollant att hon inte betalt. Det blir nu rättegång av denna bagatell för att företaget inte vill acceptera hennes sida av saken. Den här kvinnan tror jag på till fullo. Stockholms Lokaltrafik (SL) har gjort bort sej fullständigt på den här punkten. Man skulle kunna tro att SL inte vill ha några kunder.

Dopningen måste få ett slut inom sportvärlden. Stäng av alla på livstid som befunnits ha dopat sej. Bevisligen alltså. Sen tar vi bort alla undantagen så de som nu har dispens för att de har astma och andra problem får söka alternativa metoder. Mediciner ska inte användas för att öka sportsliga prestationer, enbart för att lindra sjukdomar. Har man astma ska man inte sporta för hårt heller.

Andres Lokko är loco, om ordet tillåts användas här. Han tycker att Jeremy Clarkson bara är värd förakt, vilket i och för sej mycket väl kan vara sant men det gäller i så fall många människor, undertecknad inkluderad, för om Clarkson, May och Hammond är otidsenliga och hemska så är nog de flesta människor det samtidigt med dom. Lokkos val av ordet "män" säger allt om hans syn på Top Gear. Det finns en försvarlig mängd kvinnor som tittar på och avnjuter det programmet också. Att strikt dela upp befolkningen i kvinnor och män är en förlegad syn på mänskligheten. Människor som Andres Lokko har bara inte fattat det än.

Med rätta kritiseras nu skadeståndskraven från filmbolagens sida mot fildelare och pirater. Ska man bli mer skyldig än en som begår våldtäkt eller lurar av en bank miljoner? Jag tycker inte det. Girigheten är stark hos dom.

Regeringen vill ha färre landsting. Det vill jag med. Jag vill ha bort dom helt. Punkt och slut.



"American woman gonna mess your mind
American woman, she gonna mess your mind
Mm, American woman gonna mess your mind
Mm, American woman gonna mess your mind
"

Populära inlägg