tisdag 17 maj 2011

"En kvinna som slår är psykisk sjuk - en man som slår visar sitt rätta jag"

Orden är Martin Svenssons. Han är författare och musiker. Han är aktuell med en bok han skrivit tillsammans med två andra om hur missriktad jämställdheten har blivit. Nu har han också skrivit en artikel på Newsmill om sitt liv som artist och ett förhållande han hade. Han stötte på minst sagt intressanta situationer som, om förhållandena hade varit omvända -  med en kvinnlig artist och manlig publik - hade blåsts upp i pressen med braskande rubriker.

Nog är bilden av den så kallade könsmaktsordningen endimensionell och enkelriktad. Män är våldsamma och primitiva medan kvinnor är progressiva offer. Men om kvinnor är offer varför gör de så stor affär av denna "egenskap"? Varför är detta samhälle så uppbyggt på fördomar, kollektivism, opportunism, främlingsskap och felaktig feminism som gränsar till fascism? Allt detta hänger faktiskt väl ihop med det Svensson talar om att byta ut Gudrun Schymans ord om män mot ord om invandrare. Hennes åsikter är väl så rasistiska som nånsin SDs är.

Vanligt folk lever jämställt och jämlikt utan att chauvinister och tyckare behöver yttra sej om förmenta eller i vissa fall överdrivna omständigheter. De skriker på lag och ordning så fort en man gör nåt de inte gillar men de är märkligt tysta när det gäller en kvinna. Då heter det att hon antingen är sjuk eller under påvekan av nån man. Visst har de rätt att yttra sej men jag har också rätten att ignorera dom. Framför allt kryptofascister som gömmer sej bakom feminismens banér. Men fascism verkar ju vara på modet, se bara på såna som Pär Holmgren inom klimatfrågan som vill frångå demokratin för att få igenom (verkningslös) lagstiftning om åtgärder på klimatområdet.

Att skrika på lag och ordning är typiskt för fascister, om man ska klumpa ihop folk så där utan vidare, Att låta vanligt folk sköta sej själva går inte an. Det behövs en vakande hand som bestämmer allt. Tyvärr har pressen gått på dessa människors skrikande.

Nej, ut med er alla och fira Norges nationaldag istället! Även om ni inte är nationalister kan ni alla fall glädja er åt att norrmännen för 106 år sen slapp undan den förtryckande staten Sveriges grepp.

Populära inlägg