fredag 8 februari 2013

Jag ska bomba hela världen, lilla mamma


Dessa självmordsbombare och andra som vill bomba sönder allt och alla bara för att de hatar nåt. Det är bara så tröttsamt att se hur vissa människor gör sej själva så dumma i huvudet att de håller på med sånt. De kan omöjligt vara födda dumma i huvudet. De blir hjärntvättade därför att de inte har fått kunskap, de har aldrig fått gå i en riktig skola där de fått lära sej nåt om livet. De har bara blivit matade med propaganda och sånt psykopater och liknande ansett att de bör veta.

För den sakens skull bör vi aldrig underskatta dessa dårar. De kan omvändas. Frågan är om man kan omvända de som tubbar dom till dessa dåd..."Det är de dummas förhoppning att de kloka ska ge efter."

Asteroider kan ha gjort hamburgare av dinosaurierna

Min egen skämtteckning som jag gjorde 1991.

Inte en utan två asteroider kan ha slagit ner samtidigt vilket skapade en rejäl härva, en enorm katastrof för de som drabbades i nedslagets omedelbara närhet.

Det finns många teorier om vad som hände dinosaurierna och andra större varelser för 65 miljoner år sen. Två asteroider är bättre än en vad gäller utrotningsteorin. Inte kul för djuren som levde då men bra för de som vill veta vad som hände så vi vet vad som kan hända i framtiden."Bättre mista sadeln än hästen."

Populära inlägg