onsdag 6 oktober 2010

Hur glaciärer fungerar - på riktigt


Uppenbarligen har det skrivits mycket dumheter om glaciärer eftersom det tydligen behövs ett klargörande från brittiska Geological Society. Som en viss programledare sade i sitt program: "Det är bara att hänga med". Cliff Ollier klargör på ett inte alltför invecklat vis varför glaciärers rörelser inte kan hänga samman med något av människan påverkat klimat, vare sej detta existerar eller ej.

Tack till Slabadang, kommentator och skribent av inlägg till bloggen The Climate Scam.

Splattergate!

Cartoon by Josh

Så har nu hela historien kring No Pressure fått ett namn, Splattergate. Väldigt passande namn på denna skandalösa och smaklösa film. Sony har tagit avstånd från organisationen 10:10 som ligger bakom filmen. Räkna med ännu fler avhopp om det växer. Bilden ovan kanske tarvar en förklaring. Det produktionsbolag som ligger bakom No Pressure är samma som låg bakom Age of stupid, en film med ett mycket passande namn på ett klimatalarmistiskt verk. De vill tydligen göra en film med Al Gore. Har vi inte fått nog av GORE i och med den här filmen?

Fortfarande inte ett pip från TV eller tidningar, bortsett från Aftonbladets artikel härom dagen. Men det är förståeligt. Detta är ju ett missgrepp, ett fundamentalt misstag, från alarmisternas egen sida så man håller väldigt låg profil nu och hoppas att folk ska fortsätta pladdra om annat för klimatet verkar ju inte vilja samarbeta med de modeller man satt upp i dyra datorer. Men i utlandet rapporterar man om detta.

Det sista jag säger här och nu är att vi realister och skeptiker aldrig skulle göra en sån här film. Inte heller fundamentalistiska kristna, hinduer eller muslimer hade kommit på en sån här film.

Populära inlägg