söndag 29 december 2013

Dumheter världen över

Litar du på välgörenhetsorganisationer? I många fall beror det helt på vilken sorts arbete de utför och om de verkligen får resultat som talar för sej själva. De som har chefer med hög lön är inte nödvändigtvis sämre som organisationer än andra, men det ser onekligen illa ut i folks ögon att de rakar in så mycket pengar av det folk skänker till välgörenhet.

Skulle en BH göra att brösten blir mer hängiga? En studie gjord under 15 års tid ska i alla fall tyda på detta. Men man kan undra om verkligen ca 130 kvinnor kan vara representativa för hela det kvinnliga släktet. Femton år är inte heller tillräcklig tid, liksom det faktum att man bara undersökte unga kvinnor. Har de verkligen brytt sej om arv, miljö och den mat alla sätter i sej?

Zlatan gör en pudel. Han säger att han inte ser ner på kvinnor. I alla fall inte dom som är längre än honom själv, men det finns ju en hel del kvinnor som gör honom till en dvärg.

Tänk att olika arm- och handgester ska vara så laddade än i våra dagar. Vi borde inte förbjuda dom utan snarare verka för att ta udden av deras negativa kopplingar till historien genom att använda dom och tala om att det bara är gester, inga magiska rörelser som skapar monster och massmördare. Det finns ingen magi, bara trick och spel för galleriet. Det är tröttsamt att se hur ohistoriska alla är i våra dagar.

Man bryr sej inte om påpekande om att energidrycker kan vara farliga. Jag skulle tro att larmen är överdrivna och att de som drack sej till döds gjorde det av nåt eller alla av de orsaker som är vanligast: de drack för mycket eller så är det nåt ämne i drycken de inte tålde. Klyschan stämmer här faktiskt, lagom är bäst!"I am the jewel of the Nile"

Populära inlägg