onsdag 30 januari 2013

Miljöpartiet är vår tids största framstegsfientligaste parti

Att vara för teknik och utveckling på den fronten är inte att vara miljöbov, tvärtom. Det är att vara progressiv och tänka flera steg framöver. Genom att planera för framtiden har moderaternas och socialdemokraternas respektive finansministrar banat väg för en ekonomi som fungerar mitt i allt kaos som andra människors tankar och idéer skapat.

Fridolin har rätt förstås när han säger att klimat är politik. Klimatfrågan är dock enbart en politisk fråga för den sida han står på i frågan har inget rejält stöd i vetenskapen. På samma sida står Centern och många andra politiker, som av hänsyn till den rådande omnipotenta partipiskans vinande kors och tvärs över partigränserna, känner att de måste hålla med om tanken på den mänskligt inducerade globala uppvärmningen.

Denna tanke har lett till ökade kostnader för industrin som överlag inte kunnat satsa de pengar de annars behövt för att kunna göra sej själva rättvisa och bli miljövänliga på riktigt, dvs bli av med alla farliga tungmetaller och gaser. Därför har de fått flytta verksamheten i många fall till andra länder, eller ta in billigare arbetskraft, vilket spätt på hela frågan om utlänningar och flyktingar och satt igång den karusellen, vilket inte hade blivit en så stor fråga om nu inte miljöflummarna gått på myten om att människan ligger bakom uppvärmningen av jorden.

Det är således indirekt miljönissarnas fel att Sverigedemokraterna vuxit sej så stora och att frågan om invandringen blivit så stor bland vanligt folk. Miljöpartiets ideal tycks vara ett framstegsfritt samhälle där industriellt tänkande inte alls får förekomma. SDs syn är på sätt och vis en spegling av MPs. De vill samma sak, byt bara ut ordet invandrare i SDs program mot industri i MPs. Centern drar jag här in för de har samma flummiga agenda då de vill göra processen kort med sina egna väljare med sin karbonkopia av MPs partiprogram, med vissa anpassningar så det ser borgerligt ut.

Borgerligt förresten. Vad fan har Centern med de borgerliga att göra!? Det är en folkrörelse som skulle samla bönderna och övriga lantbrukare. Jag börjar förstå uttrycket "Stureplanscentern". Det finns inte mycket kvar av jordbrukstänkandet i det partiet. Det handlar bara om att smila in sej hos borgerligheten.

Miljöpartiet, Centern och Sverigedemokraterna är tre exempel på partier vars nuvarande anhängare lever i en bubbla med verkligheten omkring sej. De försöker desperat tvinga på andra sin underliga syn på världen, trots att det ständigt uppkommer bevis för att deras respektive synsätt inte stämmer. Socialdemokraterna och Moderaterna har visserligen tvingat verkligheten att dansa efter deras respektive pipor men de ser i alla fall att verkligheten inte är så som dessa tre tycks se den.

Nej, Gustav Fridolin, Anders Borg gör rätt som undviker klimatfrågan. Vare sej han tror på tanken om människans ensamrätt till påverkan på klimatet som du tror på eller ej, så gör han rätt i att undvika den. Av det enkla skälet att den är teknikfientlig och leder till ekonomisk ruin på lång sikt. Skulle det trots allt visa sej att din tanke är korrekt är de metoder ni i MP förespråkar värre än själva problemet. Handelsrätter med koldioxidutsläpp är rena rama bedrägerierna, vindkraften bär inte sina egna kostnader och så kallad klimatkompensation är också rena nyset.

I ett Sverige styrt av MP och/eller SD vill inte jag bo i. Det är ett framstegsfientligt Sverige utan hopp och med inavel och degeneration som enda utsikt. Jag tror jag faktiskt satsar på de stora betongpartierna trots allt. De må krossa den lille medborgaren men tillsammans är vi alla starka, hur vi än ser ut och vad vi än gör. Modern teknik, mångfald och progressivt tänkande slår järnåldersteknik, enfald och drömmar alla gånger."Gör det idag, imorgon kan det vara olagligt."

Populära inlägg