fredag 9 september 2011

Bra rutet!

Det behövs en rejäl motpol gentemot tokfeminismens värsta later och avarter. Pär Ström gör sitt jobb på sitt håll men det behövs nog en kvinna för att det ska få genomslag på riktigt, skulle jag tro. Kanske det här inlägget får fart på de riktigt jämställda kvinnorna. Det är faktiskt rätt tröttsamt att se tokfeminismens företrädare få all uppmärksamhet istället för de som verkligen kämpar för människors lika värde och jämlikhet.

Äkta jämställdhet kommer av samarbete, inte för att någon eller några försöker tvinga fram det genom lagstiftning eller genom att tvinga det på folk på andra sätt. För övrigt är jämlikhet att föredra framför jämställdhet. Se bara definitionen av respektive ord så förstår du vad jag menar. Det senare garanterar inte individens rättigheter såsom det förra gör. Jämställdhet verkar mer stå för ansiktslös kollektivism utan reellt samarbete mellan folk och fä snarare än att se till vad varje människa får och bör göra tillsammans.


"Vi vill ha samma rättigheter som de egoistiska männen. Se bara på hur de styr landet! De ha vanskött det, så det är synd och skam åt det. Vi kvinnor kunde göra det lika bra. Är då vårt krav om jämlikhet med dem icke berättigat?"

Populära inlägg