onsdag 22 juni 2011

Min blogg - en resumé

Den 27 april 2007 klockan 14.22 publicerade jag mitt första inlägg på den här bloggen. Avsikten med bloggen var då som nu att presentera vad jag tyckte och tänkte om saker omkring mej här i världen. Jag hade ett annat namn på bloggen då men jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag kallade den då. Efter ett tag bytte jag till ett jag numera skäms över så det tänker jag inte ta upp mer. Det nuvarande har jag haft i ca två år nu och det får väl duga.

Jag har konsekvent struntat i allt som är politiskt korrekt här på bloggen. Jag har rasat mot klimatdravlet, rest ragg gentemot den avart av feminism som grasserar i vårt land numera och varit en ganska olydig hund när det gäller den största politiska korrektheten just nu, nämligen att man måste vara kritisk gentemot invandringen. Det är jag förstås också men till skillnad från många andra vill jag ha in fler människor från andra länder. Dugliga som kan ersätta de slashasar som befolkar det här landet och som bara beskyller immigranter för allt dåligt som händer!

Den absolut största dumheten i vårt samhälle är problemet med att vi sexualiserar våra kroppar. Lite naket har inte skadat alls, tvärtom. Det är just för att man ser sex överallt som har gjort att allt naket är nåt fult. Jag har inget emot att visa naket men har ändå undvikit att direkt visa det här eftersom jag gillar att tänja på gränserna utan att korsa dom helt och hållet. Det osedda är ofta mer intressant än det sedda. Någon gång har jag länkat till material där naket ingår men som sagt aldrig direkt visat något naket rätt ut. Bilden nedan är ungefär var gränsen går:
Engelskan Abbie Hawkins, då 19 år, visar i en väldigt dramatiserad version hur hon hittade en fladdermus i sin behå år 2008. Synd att hon inte visade mer, tycker jag...
Samma sak med allt som har med upphovsrätten att göra. Finns det tillgängligt, ska det kunna användas också - utan restriktioner. Det är mestadels girighet bakom kraven på pengar och tillstånd. Jag har också gått till storms mot organiserad religion och allt som har med det att göra.

Nånstans i Kroatien eller Bosnien togs detta foto i slutet av 1990-talet eller så av en lyckosam fotograf i samband med en solförmörkelse. Varken gud eller djävulen är nåt jag tror på men det är alltid kul att se såna här bilder.
Jag har ingen egen religion, tror inte på nåt sånt alls. Folk ska ha rätten dock att tro på nåt om de vill men den rätten till religionsfrihet har missbrukats å det grövsta. Framför allt är det de utövare av de stora religionerna (kristendom, islam, hinduism) som sätter käppar i hjulen för detta. De vill inte ha frihet. De vill att alla som tror ska tro enligt deras sätt att se på omvärlden.

Det har nu gått drygt fyra år sen jag började och jag har bara börjat. Se upp, för nu kommer jag!

Populära inlägg