fredag 21 mars 2014

Gott & blandat om klimatfrågan

Idag är det så mycket klimatrelaterat att jag snor namnet från en känd godispåse helt skamlöst och presenterar nyheterna. Steve Goddard skriver på sin twittersida: "Oil and gas companies are funding global warming BS, because it is used as a weapon against the coal industry. More business for big oil." Att olje- och gasbolagen vill ha bort kolbolagen är inte så konstigt. De vill ju tjäna pengar, och det bästa är förstås då att anklaga konkurrenterna för att vara ohederliga och miljöfarliga. Alltmedan de själva är lika rena som nyfallen snö.

I Sverige fjantar man till det som vanligt. Våra hemförsäkringar ska bli dyrare på grund av dessa klimatförändringar "expertisen" älskar att pracka på oss. Man kan undra om inte första april kommit lite för tidigt. I USA ser en delstat, North Carolina för att vara exakt, till att gömma data som har med klimatet att göra. Varför då, om man får fråga? Är det för att sandslottet hela klimatfrågan är byggd på inte ska sköljas bort?
Bild av Josh för Wattsupwiththat.
Även om jag inte är helt säker på det, tror jag chansen att hitta utomjordingar som tror på Jesu uppståndelse är större än att hitta absoluta bevis för att vi människor ligger bakom klimatförändringarna de senaste 100 åren."Don't let the sound of your own wheels drive you crazy"

Populära inlägg