torsdag 9 januari 2014

Dumheter världen över

Det är inte bara män som kan dabba sej. Kvinnor kan verkligen göra bort sej ordentligt. Se bara på dessa 30 kvinnor som under påverkan av lite för starka drycker gjort minst sagt tvivelaktiga saker. Bäst av påhitten var förstås kvinnan som kapade en båt och skrek att hon var Jack Sparrow. Många andra var bara patetiska.

Ett gäng ungdomar sågs slåss vid Alby Gård i Stockholm och polisen larmades till platsen. Vad man fann var en filminspelning. Kan man hoppas att polisingripandet skrivs in i filmen eftersom det i verkligheten ju är vanligt att bråk avstyrs medelst involvering av lagens långa arm?

Lagen tar sej underliga uttryck ibland. Domstolen fängslar passageraren i en bil just för att han gav föraren instruktioner hur man skulle köra. Vad hade hänt om han inte varit i bilen utan hjälpt föraren via telefon? Hade han likväl fått fängelse? Jag ser för mej mitt finger som gör en cirkelrörelse precis intill mitt huvud för att signalera att detta är väldigt knäppt. Visst kan man som domstolen hävdar påpeka att han, i sitt druckna tillstånd, inte skulle ha visat en ännu fullare människa hur man ska köra men likafullt var det inte han som körde.

Nu vet vi varför FRA leker med NSA och hackar sej in överallt. De leker sandlådekrig eftersom det svenska försvaret har blivit utsatt för intrång i sina datorer. Det du gör mot mej gör jag mot dej.
Nu väntar vi bara på att det ska komma några som uppför sej som barn. Bild från Woody.se


"The snow doesn't give a soft white damn whom it touches."

Populära inlägg