onsdag 12 mars 2014

En personlig hyllning till en vacker kvinna - Sara Willis

Detta blir ett väldigt annorlunda inlägg, eftersom det kommer att handla om mitt (egentligen väldigt ogrundade) intresse för en engelsk fotomodell vid namn Sara Willis. Hon är en 28-årig rätt rund tjej som uttrycker rätt raka åsikter om allt som hon ser och hör. Tack vare alla moderna sociala medier får vi, som tidigare bara kunde drömma om att komma alla fotomodeller nära, en inblick i hur dessa tjejer resonerar, och Sara visar sej vara en väldigt intressant människa. Hon yttrar sej ofta om att hon vill resa bort. Hon saknar tydligen tiden utomlands då hon var mer aktiv som fotomodell, nåt som hon inte verkar vara nu.

Går man bara efter rena fakta om henne och samtidigt tittar på foton på henne så ser man ju oftast bara den offentliga Sara. Det man först märker när man ser henne är förstås brösten. De är minst sagt stora, så stora att man börjar undra hur hennes rygg- och bröstmuskler klarar av det. Men hon ser faktiskt rätt stark ut, och hon är fortfarande ung. Hund har hon också så det blir nog en del rännande, böjande och kelande. Det hjälper till att hålla henne någorlunda i trim. Bäst av allt med brösten är att de är absolut naturliga.

Den mat hon ibland visar på sitt Instagram-konto ses väl inte som hälsosam av alla, men mår hon bra av det så är den nyttig nog för henne. De bilder hon själv tar visar på ett stort intresse för kultur och människor. Sen har hon också en examen från University of Lincoln, vilket inte är fy skam. Hon verkar inte vara direkt ytlig, som en del andra fotomodeller verkar vara. På ett sätt anser jag henne vara väldigt vacker, inte minst hennes ögon och hennes mun. Hennes kurvor är också väldigt vackra, men är av mindre betydelse eftersom det är hela hon som är vacker i mina ögon. Bäst ser hon faktiskt ut när hon inte är sminkad för hon ser mer naturlig ut då.

Jag tänker inte visa några bilder på henne här, dels för att jag inte vill ha henne, eller hennes fotografer, på mej. Det räcker med att beundra henne på avstånd. Den som till slut får henne och hennes kärlek måste verkligen uppskatta henne för vem och vad hon är. Good luck, Sara!"life is a journey 
where you stumble and fall 
but i'm okay 
when i lie down in your arms"

Populära inlägg