torsdag 13 februari 2014

Dumheter världen över

När politiker och tjänstemän slår sina inte alltför kloka huvuden ihop blir ofta resultatet raka motsatsen till vad man tänkt sej. Eller vad sägs om kvinnan som ville att hennes rörelsehindrade dotter skulle få en ramp installerad till sitt hus? Titta på bilden nedan och förfäras över hur de förstörde fronten till huset:


På tal om politik. Nu vill inte Sveriges Radio att vissa populära åsiktsmaskiner ska få tala i radio, av skilda skäl, men med det gemensamt att de uttalar sej politiskt i många sammanhang. Är statens mediamaskin så skrajsen under valåret att de som styr den apparaten inte vill ha med folk med tydliga politiska åsikter?

En man som blivit pappa till tvillingar vill bara ha ett av barnen. Han hade bara samtyckt till ett barn, hävdar han. Barnen blev till genom insemination utomlands och som jag förstått brukar tvillingfödslar vara vanligare än vid den vanliga inseminationen mellan man och kvinna. Den här fadern borde tvingas vara ensam försörjare bara för att han inte kunnat ta reda på denna information."I would walk two miles on my hands and knees,
ain't no doubt about it, baby, it's you I aim to please
I'd wrestle with a lion and a grizzly bear,
it's my life baby but I don't care
"

Populära inlägg