måndag 18 augusti 2008

Rasistverket kan inte utvisa människor i nöd snabbt nog

Artikel i DN

Sveriges myndigheters representanter är ofta påfallande främlingsfientliga och/eller paragrafridande. Ingen myndighet visar detta mer än Migrationsverket vars syn på asylsökande och andra immigranter är den en hund har inför en katt. Många gånger gömmer de sej bakom just paragrafrytteriet för att legitimera sin rasism och skaka av sej de eventuella skuldkänslor de kan tänkas få inför att skicka tillbaka en medmänniska till ett inferno som t ex Irak. Nu vill man skynda på utvisningarna och för skattepengar skicka tillbaka dom snabbare, trots att flygbolaget man anlitar, Lufthansa, endast tar en asylsökande i taget.

Att det finns folk som frivilligt vänder åter är en sak. De kanske upptäcker att Sverige inte är nåt bra land, vilket det ju absolut inte är, och tar sin mats ur skolan. Rikstönten Tobias Billström menar dock att ALLA som får ett avslag skyndsamt ska återvända, vare sej de vill eller inte. Mänskligheten har verkligen blivit sämre sen nationalstaterna blev ett faktum...

Uppdatering:

Den här artikeln visar ännu mer hur illa nationalismen behandlar den enskilde individen och hur främlingsfientlig Migrationsverket är som myndighet.

Populära inlägg